28.8.11

NUIT BLANCHE RIGA/ Bāltā nakts

Dzirdēts un gaidīts a must do pasākums "BALTĀ NAKTS 2011"*, rezervējiet nakti no 10. uz 11.septembri, lai piedalītos kādā/dos no 65 mākslas pasākumiem Rīgas telpā. Projektā darbosies Latvijas un starptautiskie mākslinieki. Šogad pasākums notiks arī netipiskākā zonās: tirdzniecības centrs, māju apsaimniekotāju kopiena, zīmolu veidotāji, literāti, jogas studija, vides apsaimniekotāji, plašsaziņas līdzekļi, izglītības iestādes, u.c.
Vairāk: http://www.kultura.riga.lv/public/38189.html


*Baltā nakts (šogad jau 6. reizi) piedāvās apmeklētājiem iepazīt un izbaudīt mākslas, teātra, mūzikas, kustības un citus mākslas projektus.“Baltā nakts” ir Eiropas galvaspilsētu Briseles, Madrides, Parīzes, Rīgas un Romas kopīgā projekta “Eiropas Baltās naktis” sastāvdaļa.

  Kā noteikts, viens no maniem favorītiem būs franču elektronika Spīķeru radošajā kvartālā ar DJ FiiiX (Pierre Cortes. Paris, France). Nodrošināts ar jaunākiem & aktuālākajiem elektrobītiem, apmeklētājs varēs ļauties uztveres tālākai fascinēšanai ar video un gaismu rotaļām, ko nodrošinās vēl viena Parīzes oga Gregory Duris. Šis audio-vizuālais vienas nakts medusmēnesis solās satricināt mūs un neatstāt vienaldzīgus.
www.fiiix.fr
http://spikeri.lv 
http://www.gregoryduris.com/
http://www.baltanakts.lv/2011/



3 comments:

  1. Hahaha you cut my dick logo :)
    Paldies Danielle for the post, its really appreciated!

    ReplyDelete
  2. actually no I didn't, damn where did it disappeared?:D i will fix this!

    ReplyDelete